Burgh-Haamstede

De voorheen zelfstandige dorpen Burgh en Haamstede liggen aan de westkant van het eiland. Twee kleine kernen met alle voorzieningen die een vakantieganger nodig kan hebben. Gezellig, geklinkerde straten, een dorpsbakker met heerlijke bolussen en een sfeer waarin men elkaar op straat nog groet.

Omgeven door schitterende natuur met bos en duin. Veel van onze gasten komen jaarlijks terug voor de Meeuwenduinen, de vennen in ‘De Domeinen’ en onze prettige locatie in een rustig deel van Haamstede.

Schouwen-Duiveland

Het noordelijkste deel van Zeeland is het eiland Schouwen-Duiveland. Met haar prachtige, brede en schone stranden, haar gezellige dorpen en de oude stad Zierikzee. Haar Plompetoren, het watersnoodmuseum in Ouwerkerk, bruinvissen in de Oosterschelde en de vogels in de Schelphoek. Een eiland groot genoeg om dagen van te genieten en klein genoeg om met de fiets te verkennen.

Zeeland

Wat ons betreft de mooiste provincie van Nederland. Voor elk wat wils, al het goede van het leven én de meeste zonuren per jaar. 

Strand, bos, oude steden (Middelburg, Veere, Zierikzee en Goes zijn een prima dagbestemming), pittoreske havens, de Oosterschelde en haar imposante stormvloedkering, musea, bolussen: allemaal meer dan de moeite waard. En dé ingredienten voor een geslaagde vakantie.